Hosting met Zeeuwse degelijkheid!

Bel voor hulp of advies:
0653839947

Onze Reputatie

Bedrijfsinfo

Klantensysteem Home > Bedrijfsinfo

Webhosting Zeeland

Grote maagdenstraat 51
4524ER Sluis
KVK Nummer: 22062421
Rabobank Sluis: 1042.61.153
IBAN: NL61 RABO 0104 2611 53
BIC: RABONL2U
BTW Nummer: NL061541114B01

is een hostingbedrijf dat verder gaat dan normale hostingbedrijven. Wat begonnen is als hobby en momenteel meer dan 1000 gehoste domeinen is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf onderscheidt zich door de no-noncense mentaliteit. Dit komt waarschijnlijk voort uit het langdurige horecaverleden, en dus gastgericht bezig zijn, want nee bestaat gewoon niet. Als er een server uitvalt op kerstavond, dan laat je de klanten niet in de steek, maar zorgen we kost wat kost dat domeinen weer snel online staan. is dus een bedrijf waar je op kunt bouwen. Met 24 uur ondersteuning en geld terug garantie is er geen reden om jezelf vandaag nog in te schrijven!

Gratis domeinnaam

Omdat we een uitgesproken web hosting bedrijf zijn geven we een gratis domeinnaam of verhuizing bij bijna al onze web hosting plannen. De door u gekozen domeinnaam is dus meteen uw eigendom, tenzij niet verlengd.

99.9% uptime garantie

Wij bieden een 99,9% uptime garantie voor al onze hostingplannen, welke voortdurend worden gecontroleerd, dacht en nacht, 24 uur per dag. U kunt er dus op vertrouwen dat uw website in veilige en professionele handen is.

Schijfruime & Bandbreedte

Omdat we uw data erg belangrijk vinden maken we dagelijks een gratis back-up van al uw instellingen, databases, emailinstellingen en bestanden, zodat er bij eventuele storing direct een back-up voorhanden is.

30 dagen geld terug garantie

Wij voeren een 30-dagen geld terug garantie, waarbij u uw geld binnen een maand terug gestort krijgt zonder eventuele vragen te stellen. (Helaas is dit niet mogelijk bij verhuizing of registratie van een domein.)

24/7 Support

Onze experts zijn 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week via de helpdesk, live chat of via de telefoon voor die momenten waarop u hulp nodig hebt. Of u nu hulp nodig heeft met een dedicated server , registratie van een domein, of het verhuizen van domein en of websites, hosting gerelateerde onderwerpen, directadminpaneel, we zijn hier om u te helpen!

Meerdere diensten voor ieder budget

We hebben altijd de juiste web hosting oplossingen voor u, of u nu een groot bedrijf , particulier of op zoek bent naar het opzetten van uw eerste Wordpress blog. We hebben altijd de juiste oplossingen!

Directadmin - Zeer gemakkelijk webhosting Control Panel

Wij bieden een multi-language, gebruiksvriendelijk bedieningspaneel genaamd Directadmin Panel bij al onze shared hosting plannen aan. Ondersteunde talen zijn vooralsnog Engels, en op aanvraag in het Nederlands.

Script installatie

Met behulp van Installatron kunt u vanuit het DirectAdmin paneel eenvoudig software installeren op uw hostingaccount. De installatie gaat vrij gemakkelijk, maar als u er toch nog problemen mee mocht hebben kunt u de voorbeeldinstallatie bekijken. De installatie van alle andere pakketten gaat in grote lijnen ongeveer hetzelfde.

 
Onze officiële partners
 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, handleidingen en aanbiedingen