Webhosting-zeeland.nl is begonnen in 2005, met één website die gigantisch veel bezoekers had zochten we naar een oplossing voor snelheid.
We kwamen uiteindelijk uit op een dedicated server voor veel geld in Amerika.
Dit bleek achteraf ook niet de juiste oplossing, totdat een goede vriend mij bertelde dat hij wel een server kon bouwen, en in zijn rack kon plaatsen, uiteraard betaald.
Een jaar later vroeg hij of ik zijn 3 servers niet wilde overnemen, en dus ook de hosting klanten.
En zo is het begonnen ....

En inmiddels hebben we een volledie rack, diverse certificaten behaald en veel geleerd , wat uiteindelijk veel tevreden klanten opleverde en een proffesioneel bedrijf met een sterk groeiend klantenbestand in een toch zeer concurrerende markt.

webhosting zeeland Wij staan in datacenter evoswitch datacenter haarlem

Gratis domeinnaam

In de meeste van onze hostingpakketten is een gratis domeinnnaam inbegrepen. Dit domein blijft dus jouw eigendom, mits verlengd natuurlijk.

uptime-garantie van 99,9%

Wij staan er dus voor in dat je website nooit lang down is. Is je website of server langere tijd niet beschikbaar, dan heb je recht op compensatie. De compensatie kan worden aangevraagd via het controlepaneel en wordt op de eerstvolgende factuur in mindering gebracht.

Geen contracten

Wij vinden contracten maar niks, wil je weg, dan moet je toch zo kunnen gaan, even goede vrienden. Natuurlijk wel binnen de betalingstermijn.

30 Dagen geld terug garantie

Wij houden alleen maar van blije klanten. Maar ben je na je bestelling toch niet helemaal tevreden? Dat vinden we natuurlijk erg jammer, en kun je binnen 30 dagen na bestellen gebruik maken van onze 30 Dagen geld terug garantie en krijg je gewoon je geld terug.Deze garantie is uitsluiten voor webhostingpakketten en niet voor domeinnamen of SSL certificaten.

24/7 staan we klaar

Het internet en dus jouw website of mailbox is altijd open en wij dus ook. Zelfs als ons kantoor is gesloten is iedereen gewoon beschikbaar als er iets moet gebeuren.
Dus we zijn altijd thuis .. mits niet op pad naar datacenter!

Voor ieder budget wel een oplossing

Of je nu net begint, of als doorgewinterde ondernemer zoekt naar een perfecte zakelijke website , webshop of hostingpakket, onze servicelevel gaat verder waar anderen stoppen.
Of het nu gaat om php,HTML, CSS, bugfixes, MySQL of gewoon Wordpress , we kunnen het allemaal, en op hoog niveau!

Zeer gebruikersvriendelijk Directadmin controlpanel

Binnen het Directadmin controlpanel bevinden zich honderden functies die je met enkele klikken op de knop volledig naar wens kunt instellen. Zo kun je zeer eenvoudig meerdere e-mailadressen of domeinen aanmaken, stel je een afwezigheidsbericht via mail makkelijk in en maak je simpel nieuwe gebruikers of klanten aan via de toevoegen knop.

Installatron applicaties

Met behulp van Installatron kun je eenvoudig applicaties als Wordpress, Joomla , Drupal en nog 150 andere op je webhostingpakket plaatsen en onderhoude.De installatie gaat vrij intuïtief en is daarnaast gemakkelijk in gebruiken en te ondrhouden. Zelfs een back-up zit reeds ingebouwd!